All pictures by Josefien Tondeleir

The Breast Feed is een website die werd opgericht in 2020 door Josefien Tondeleir. Mama van Merel, lief van Tom en fotografe. Gegrepen door de schoonheid van borstvoeding besloot ze een fotoreeks te maken waarin de borstvoedende vrouw centraal staat. Al na de eerste fotoshoot bleek dat niet enkel het beeld interessant is, maar ook het verhaal dat er achter schuilgaat. Elk verhaal is uniek en te waardevol om het niet te delen. Dus besloot ze om het niet bij een fotoreeks te houden, maar de vrouwen ook hun verhaal te laten vertellen.

the breast feed
the breast feed

The Breast Feed wil in de eerste plaats de schoonheid en het natuurlijke van borstvoeding in de kijker zetten. Daarnaast hoopt het vrouwen te informeren over borstvoeding aan de hand van verhalen die uit het echte leven gegrepen zijn. Ten slotte wil het de zichtbaarheid van borstvoeding vergroten en de drempel verlagen om borstvoeding te geven.

Naast een online community, hoopt The Breast Feed ook uit te groeien tot een sterk netwerk van vrouwen dat – van zodra het toegestaan is – ook fysiek elkaar kan ontmoeten en inspireren.

 

Dompel je onder in The Breast Feed via www.thebreastfeed.be