Postkaartjes Te Koop

Koop een unieke kaartenset en draag tegelijkertijd bij aan een geweldig doel. Onze exclusieve collectie postkaarten gebruik je als affirmatiekaartjes tijdens de arbeid of verspreid je naar de mensen die je liefhebt, terwijl je de missie van Birth Matters ondersteunt.

Elke aankoop van onze zorgvuldig samengestelde sets postkaarten – of je nu kiest voor een set van 10 dezelfde kaartjes of een gevarieerde selectie – is een directe bijdrage aan onze inzet voor gezonde en veilige geboorte-ervaringen. Met slechts €15, maak je niet alleen je vrienden en familie blij, maar steun je ook een essentiële zaak.

“Birth Matters” zet zich in voor het bevorderen van kennis en ondersteuning rondom geboortezorg. Jouw bijdrage helpt ons onderwijsprogramma’s, onderzoek en directe ondersteuning aan aanstaande moeders te financieren. Grijp jouw kans om met een klein gebaar een grote impact te maken door een mailtje te sturen naar birthmatters.be@gmail.com en vermeld je naam, adres en hoeveel stuks je van elk kaartje wenst te kopen. Je ontvangt de details voor overschrijving per e-mail van ons. 

Set van 10 Dezelfde Postkaartjes

Prijs: €15 (incl. verzendkosten)

 

Set van 10 Verschillende Postkaartjes

Prijs: €15 (incl. verzendkosten)

Time is one of the most important tools
When we birth

Ik kreeg de kaartjes cadeau en plakte ze tijdens mijn zwangerschap in het toilet. Toen de grote dag was aangebroken, kende ik alle affirmaties uit het hoofd. Ze gaven mij ontzettend veel kracht tijdens de arbeid van mijn zoontje Arthur. 

Cado De Clercq

Ik heb onlangs een set van verschillende postkaarten gekocht om naar mijn vriendinnen te sturen. Ik vind het zelf fijn om onverwacht een leuke boodschap in de bus te krijgen. Het geeft een extra warm gevoel dat ik een mooie organisatie als Birth Matters steun bij elke kaart die ik verstuur. 

Emma J.

Ik kocht de set van 10 dezelfde kaarten en ben erg tevreden met mijn aankoop. De kaarten zijn van hoge kwaliteit en zien er precies zo uit als op de website. Het idee dat ik tegelijkertijd een organisatie steun die zo’n belangrijk werk doet, maakt elke kaart nog waardevoller. Zeker een aanrader voor iedereen die iets goeds wil doen terwijl hij mooie kaarten verstuurt!

Sofie V.D.O